USR mobilizează cetățenii pentru alegerile locale de duminică

USR mobilizează cetățenii pentru alegerile locale de duminică

Președintele Uniunii Salvați România Dan Barna a pornit într-un turneu prin țară, împreună cu parlamentari și membri ai partidului, pentru a mobiliza cetățenii să voteze la alegerile locale parțiale de duminică, 5 noiembrie 2017.

Uniunea Salvați România are trei candidați la aceste alegeri locale: antreprenorul Lucian Davidoni candidează pentru primăria orașului Deva (județul Hunedoara), profesorul Teodor Miclăuș candidează la primăria Bocsig (județul Arad), iar inginerul agronomul Nicolae Cioca candidează la primăria Bârghiș (județul Sibiu).

Ieri, Dan Barna și echipa de campanie a USR au fost la Bocsig pentru a susține colegii din filiala Arad și pe Teodor Miclăuș, candidatul USR pentru primărie. Teodor Miclăuș este profesor, s-a implicat în multe programe și proiecte dedicate comunității și își dorește să îmbunățească viața locuitorilor din comuna Bocsig.

”Au luat localitatea la pas, am discutat cu cetățenii și am vorbit despre nevoile și prioritățile lor și despre cum îi poate ajuta USR. Vrem să le arătam cetățenilor că USR este un partid de încredere plin de oameni competenți și cu chef de muncă. Astfel de activități care ne aduc împreună ne arată de ce am pornit pe acest drum”, a scris președintele USR Dan Barna într-un mesaj pe Facebook.

Astăzi, Dan Barna și echipa USR se află la Deva, județul Hunedoara, pentru a-l susține pentru funcția de primar pe Lucian Davidoni, un tânăr antreprenor, cunoscut pentru implicarea lui în transformarea estetică a orașului. Lucian Davidoni are idei concrete și realizabile pentru regenerarea și revitalizarea Devei.

Mâine, echipa USR se va afla la Bârghiș, în județul Sibiu, acolo unde USR îl propune pentru primăria comunei pe Nicolae Cioca, un agronom cu experiență în administrație. Candidatul USR își propune să atragă fonduri europene pentru a crește nivelul de trai al locuitorilor din Bârghiș și pentru a dezvolta comuna.

Cei trei candidați USR la primăriile din țară vor aduce schimbarea pentru care USR luptă în Parlament și administrația Bucureștiului: fără corupție, mai multă transparență, proiecte făcute cu și pentru cetățeni.