Membrii USR participă duminică la proteste

Membrii USR participă duminică la proteste

Membrii USR vor ieși, duminică, în stradă pentru a protesta față de guvernarea PSD-ALDE care a ajuns să fie paralelă cu nevoile și interesele românilor.

Din păcate, coaliția PSD-ALDE lucrează, în Guvern și în Parlament, pentru a satisface nevoile și interesele unui singur om – Liviu Dragnea. Așa se explică asaltul asupra justiției și economiei.

Această guvernare a reușit, pentru prima dată în ultimii 28 de ani, să unească toți românii împotriva modificării legilor justiției și înfăptuirii revoluției fiscale.

USR cheamă la proteste toții simpatizanții partidului astfel încât vocea străzii să răsune cu putere, iar coaliția PSD-ALDE să abandoneze războiul împotriva statului de drept.

Membrii USR au participat, de fiecare dată, la protestele împotriva guvernării PSD-ALDE, dar luptă și în Parlament pentru a opri modificarea legilor justiției și experimentele fiscale care au bulversat economia.

Săptămâna aceasta, Stelian Ion, George Dircă și Silviu Dehelean au susținut sute de amendamente în Comisia specială pentru legile justiției, iar Claudiu Năsui și Cosette Chichirău au depus 5000 de amendamente împotriva Ordonanței TVA Split în Comisia pentru buget, finanțe și bănci.