La mulți ani, România!

La mulți ani, România!

Uniunea Salvați România urează la mulți ani tuturor românilor cu ocazia zilei de 1 decembrie.

România modernă împlinește astăzi 99 de ani. Drumul spre modernitate nu a fost ușor, generații întregi de români au luptat pentru drepturile și libertățile de care ne bucurăm astăzi. Drepturi și libertăți pe care trebuie să le apărăm în fiecare zi.

Cu ocazia Zilei Naționale, în care sărbătorim Marea Unire, înțelegem cu adevărat cât de importantă a fost și este unitatea românilor pentru a îndeplini un ideal – un stat suveran și independent. Semnificația acestei zile trebuie să fie în permanență o sursă de motivație pentru fiecare dintre noi. E nevoie de fiecare român să se implice ca să construim o țară modernă.

România nu este a unui singur om, este a tuturor și trebuie să ne luptăm în continuare pentru a păstra ceea ce am primit și pentru a desăvârși idealul pentru care au luptat generații întregi de români. Un stat de drept pe care trebuie să îl apărăm în permanență, atât în interior, cât și în exterior.

România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte. De 1 decembrie, nu sta deoparte! România trebuie să continue drumul spre modernitate!