Lansăm cea mai mare campanie de consultare civică din istoria politică a României: ”USR e vocea ta!”

Lansăm cea mai mare campanie de consultare civică din istoria politică a României: ”USR e vocea ta!”

Uniunea Salvați România demarează, începând cu 17 decembrie 2017, o amplă campanie de consultare și dialog cu cetățenii României, primul demers de acest fel al unui partid din România.

Câteva zeci de mii de chestionare vor fi completate de membrii USR ca urmare a dialogurilor cu cetățenii. Vom discuta despre nevoile oamenilor, despre ideile lor pentru o mai bună guvernare. Vom pune împreună bazele schimbării și vom pregăti o guvernare a cetățenilor, după viitoarele alegeri. Vedem în aceste zile limitele unei guvernări izolate de cetățeni. USR face lucrurile altfel.

17 decembrie este Ziua Porților Deschise la USR, zi în care simpatizanții noștri sunt invitați să se întâlnească cu membrii și liderii Uniunii Salvați România la sediile filialelor din București și din țară.

În următoarele trei luni, membrii USR vor împărți simpatizanților un ziar dedicat și pliante de prezentare a activității noastre la un an de la intrarea în Parlament.

În primăvară, USR va prezenta la nivel național rezultatele acestei consultări, care va lua în considerare opinia câtorva zeci de mii de cetățeni contactați de membrii și voluntarii USR.

“Proiectul nostru – USR e vocea ta! – este un pas firesc pe care noi, cei care ne-am asumat modernizarea României, îl facem către cetățenii care doresc să pună umărul la acest proiect de țară. Dacă vrem să schimbăm cu adevărat România, o putem face doar împreună și a venit timpul ca noi, cei care ne dorim acest lucru să fim mult mai mulți” a declarat deputatul Tudor Rareș Pop, coordonatorul proiectului ”USR e vocea ta!”.