USR va demara discuții cu partidele parlamentare pentru împiedicarea suspendării președintelui

USR va demara discuții cu partidele parlamentare pentru împiedicarea suspendării președintelui

USR va lupta din răsputeri să oprească tentativa de lovitură de stat a lui Liviu Dragnea care pregătește o mutare neconstituțională și abuzivă: suspendarea președintelui pentru a prelua, prin Călin Popescu Tăriceanu, conducerea României și pentru a distruge instituțiile care-i mai rezistă.

Președintele USR va demara discuții, în zilele următoare, să discute cu celelalte partide parlamentare de opoziție, PNL și PMP, pregătirea unei strategii comune pentru a împiedica un astfel de atac neconstituțional și nedemocratic al lui Liviu Dragnea.

“Cred că este momentul să încercăm să-i convingem pe aliații PSD – ALDE, UDMR și grupul minorităților- să nu intre în acest joc, să nu fie doar pioni într-un plan care nu e al lor și care va arunca România în haos și dezbinare. Nu e posibil ca majoritatea parlamentară să abuzeze în halul ăsta de putere. Unde vom ajunge? Atunci când lui Dragnea nu-i convine ceva, îl suspendăm pe președinte din trei în trei luni? Constituția ne spune foarte clar că organizarea referendumului după suspendarea președintelui este imperativă”, a declarat președintele USR Dan Barna.

Dar Dragnea și tandemul odios Iordache&Nicolicea sunt pregătiți să calce în picioare Constituția și să o batjocorească pentru că lui Liviu Dragnea îi e frică de să meargă până la referendumul de demitere a președintelui. Pentru că-l va pierde.

Românii nu vor alege niciodată un penal președintelui României. Și știe la fel de bine că dacă încearcă să fraudeze voința poporului, așa cum a mai făcut-o în 2012, va răspunde în fața Justiției.