USR face un apel la rațiune către coaliția PSD-ALDE

Uniunea Salvați România face un apel la rațiune către coaliția PSD-ALDE: NU mergeți până la capăt, NU aruncați țara în haos pentru Liviu Dragnea!

România a ajuns într-o criză fără precedent a statului de drept. Pentru prima dată, puterea legislativă, controlată de o majoritate toxică, a modificat legile pentru a limita independența puterii judecătorești. Totul la comanda lui Liviu Dragnea care trebuie să scape de condamnările penale.

Ultimele declarații ale liderului PSD, care dă ordine politice ANAF și Ministerului Finanțelor să-l execute fiscal și de urgență pe Klaus Iohannis și îl amenință din nou pe președinte cu suspendarea din funcție, trădează disperarea lui Liviu Dragnea de a distruge complet separația puterilor în stat pentru a instaura o dictatură personală în România.

Uniunea Salvați România își exprimă încrederea că Liviu Dragnea își va pierde sprijinul majorității și în rândul PSD-ALDE se vor găsi parlamentari care să asculte strigătul de revoltă al românilor cinstiți. Ieri, Codul Penal a trecut de Parlament cu doar 3 voturi în plus, după ce UDMR s-a abținut de la vot. Această lege se va întoarce în Parlament după sesizarea de la Curtea Constituțională a opoziției și parlamentarii PSD-ALDE vor avea ocazia să își schimbe votul.

”Am convingerea că acesta este începutul sfârșitului pentru Liviu Dragnea. A trecut de o linie roșie și nu va fi iertat de români. Capătul cerut de Liviu Dragnea înseamnă distrugerea României și din ce în ce mai mulți români simt dezamăgire și revoltă față de această putere toxică și abuzivă care aruncă România înapoi în trecut. Dacă nu se vede în stradă, se vede în sondaje și din discuțiile cu oamenii. Liviu Dragnea va ajunge la capăt, la capătul carierei lui construite pe furt și abuz!”, a declarat președintele USR Dan Barna.

USR va lupta ca Liviu Dragnea să nu-și împlinească planul fatal pentru viitorul României.