Dan Barna, în Constanța: Spiritul lui Liviu Dragnea este pe buletinul de vot și se numește Viorica Dăncilă. Tur 2 fără PSD

Dan Barna, în Constanța: Spiritul lui Liviu Dragnea este pe buletinul de vot și se numește Viorica Dăncilă. Tur 2 fără PSD

Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale, și-a prezentat, pe 5 noiembrie, proiectul de Președinte în Constanța, unde, în timpul unor declarații de presă a îndemnat cetățenii să iasă la vot pentru ca România să aibă un tur 2 fără PSD.

“Am scăpat de PSD de la guvernarea țării, următorul pas este un tur 2 fără PSD. Pentru că spiritul lui Liviu Dragnea este pe buletinul de vot și se numește Viorica Dăncilă. Mesajul meu este foarte clar, ieșiți la vot, luați-vă prietenii și vecinii și mergeți la vot. Cu o prezență mare putem scăpa de PSD și Viorica Dăncilă. Este un partid care timp de 30 de ani a alungat 5 milioane de români din țară. Schimbarea României înseamnă Alianța USR PLUS.”, a declarat Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale.

Dan Barna a reiterat invitația la dezbatere pentru contracandidații săi, Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale. De asemenea, Dan Barna a declarat că vineri va organiza o dezbatere cu cetățenii.

“Profit de această declarație pentru a-i chema la dezbateri și pe Președintele Klaus Iohannis și pe premierul demis Viorica Dăncilă la dezbateri. Am spus, și o repet, voi participa la orice dezbatere, indiferent de format, indiferent de câți candidați vor fi, dacă unul dintre cei doi menționați, cu șanse reale la Președinția României vor participa. Eu cred că aceste dezbateri trebuie să fie despre viitorul României și nu doar exerciții de retorică. Dacă nu vor exista dezbateri, vineri voi face o dezbatere de două ore și jumătate cu cetățenii României. Va fi o dezbatere online, pe Facebook, la care oricine este binevenit să pună întrebări și să discutăm.”, a conchis Dan Barna.