Eveniment inedit de campanie. Maraton live cu Dan Barna

Eveniment inedit de campanie. Maraton live cu Dan Barna

Pentru prima dată într-o campanie electorală în România, un candidat la președinție transmite live timp de patru ore interacțiunea sa cu cetățenii. Este vorba despre Dan Barna, candidatul USR PLUS la președinție.

Dan Barna, candidatul USR PLUS, discută astăzi, în ultima zi de campanie, cu cetățenii. Timp de patru ore, întâlniri nemediate și neregizate, transmise în direct. Întâlniri cu oameni obișnuiți, pe stradă și în gară, fără bodyguarzi și agenți SPP. Întâlniri cu respect și curaj pentru că, spre deosebire de ceilalți candidați, pe candidatul USR PLUS chiar îl interesează ce au românii de spus.

Din același respect pentru români, Dan Barna a fost, joi seara, unul dintre cei trei candidați care au acceptat să participe la o dezbatere electorală. Spre deosebire de principalii săi contracandidați, Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, candidatul USR PLUS la președinție nu s-a temut și nu se teme să răspundă la întrebări și să-și prezinte viziunea despre viitorul României.

De-a lungul campaniei, Dan Barna a parcurs 11.500 de kilometri în lungul și-n latul României.

Candidatul USR PLUS a fost în Buzău, Focșani, Bârlad, Vaslui, Bacău, Piatra Neamț, Suceava, Fălticeni, Botoșani, Flămânzi, Hârlău, Cotnari, Popricani, Iași, Ploiești, Constanța, Tulcea, Brăila, Galați, Corod, Matca, Tecuci, Călărași, Slobozia, Dragoești, Satu Mare, Negrești – Oaș, Sighetu Marmației, Baia Sprie, Baia Mare, Târgu Lăpuș, Bistrița, Cluj Napoca, Turda, Câmpia Turzii, Târgu Mureș, Sighișoara, Târgoviște, Topoloveni, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Deva, Hunedoara, Timișoara, Reșița, Băile Herculane, Drobeta Turnu Severin, Motru, Târgu Jiu, Craiova, Sibiu, Pitești, Curtea de Argeș, Onești, Moinești, Roman, Moldovița, Timișoara, Arad, Curtici, Sântana, Salonta, Oradea, Aleșd, Zalău, Satu Mare, Carei, Brașov, Aiud, Alba Iulia, Baia Mare, Cluj, Constanța, Craiova și București.

Dan Barna a fost și în Diaspora pentru a vorbi cu românii care au fost nevoiți să plece din țară în căutarea unui trai mai bun. Candidatul USR PLUS a fost în Munchen, Milano, Roma, Barcelona, Madrid și Londra. Nu în ultimul rând, Dan Barna a fost la Chișinău pentru a-i întâlni și pe românii de acolo.

În cifre, campania candidatului USR PLUS se poate sintetiza astfel:

– 60 de ieșiri pe stradă la strâns de semnături
– 26 de vizite la ferme și fabrici locale
– 47 de conferințe de presă
– 32 de apariții la posturi radio sau TV locale.