Reprezentanții USR PLUS nu cedează în fața amenințărilor și luptă pentru binele cetățenilor

Reprezentanții USR PLUS nu cedează în fața amenințărilor și luptă pentru binele cetățenilor

Indiferent de funcția publică pe care o ocupă, reprezentanții USR PLUS urmăresc binele cetățenilor și nu vor ceda niciodată în fața presiunilor și a amenințărilor.

Clotilde Armand, primarul USR PLUS al Sectorului 1, a câștigat definitiv procesul cu fostul șef al Administrației Domeniului Public Sector 1, Alin Vieru, apropiat al lui Dan Tudorache, fostul primar PSD al Sectorului 1.

Procesul era legat de dezvăluirile făcute de Clotilde Armand, în perioada în care era consilier local la Sectorul 1, despre managementul defectuos și neregulile existente la ADP Sector 1. Clotilde Armand prezentase, pe baza unor date din SICAP, modul în care se deturnau banii publici în cadrul acestei instituții prin firmele de casă ale PSD.

Deranjat de apariția acestor dezvăluiri, Alin Vieru ceruse în instanță daune morale de 50.000 de euro și ștergerea a 11 postări de pe Facebook. Instanța a tranșat însă acum definitiv această speță, dându-i dreptate actualului primar USR PLUS al Sectorului 1 și obligându-l pe Alin Vieru să plătească cheltuielile de judecată.

Alin Vieru a fost demis din funcția de director al ADP Sector 1 în noiembrie 2020, la scurt timp după ce Clotilde Armand a devenit primar, pentru că era incompatibil cu funcția publică. Acesta fusese trimis în judecată de procurorii anticorupție, în martie 2018, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.