„Ne vaccinăm și scăpăm”: Membrii USR București au alergat la Bucharest MARATHON pentru a susține campania de vaccinare

„Ne vaccinăm și scăpăm”: Membrii USR București au alergat la Bucharest MARATHON pentru a susține campania de vaccinare

21 de membri USR București au alergat weekendul acesta la Maratonul din București pentru a promova mișcarea și pentru a susține campania de vaccinare prin mesajul „Ne vaccinăm și scăpăm”.

„O zi fără Parlament, dar cu prieteni. Am alergat în echipă la Bucharest MARATHON pentru o cauză care ne atinge pe toți. Prima tură mai lungă și solicitantă pentru mine de când a debutat pandemia. De la un maraton am fost toți cu gândul la celălalt “maraton”, cel al vaccinării, cel care contează cel mai mult”, a declarat senatorul USR Ștefan Pălărie. 

Sâmbătă, colegii noștri au alergat în cursele de 5k și 10k, iar duminică în cursele maraton și semimaraton. 

„Bucharest MARATHON a reunit, ca de fiecare dată, mai multe cauze sociale și mii de susținători care au donat fiecare pas alergat pentru o Românie un pic mai bună. De ceva timp, evenimentele de alergare nu mai sunt doar despre medalii, timpi și performanță, ci mai ales despre comunitate și nevoile ei. Și da, apropo de comunitate și de tragedia umanitară prin care trecem azi, mesajul nostru de astăzi a fost simplu și îl repetăm cu orice ocazie: Ne vaccinăm și scăpăm”, a declarat deputatul USR Tudor Pop. 

Vaccinarea este singura variantă prin care putem să trecem cu bine de această pandemie. E simplu: ne vaccinăm și scăpăm.