Deputat Silviu Dehelean: „Laura Vicol a primit răsplata pentru că a fost avocata unei mafii care a capturat statul român”

Deputat Silviu Dehelean: „Laura Vicol a primit răsplata pentru că a fost avocata unei mafii care a capturat statul român”

În contextul preluării șefiei Comisiei juridice de către coaliția toxică PSD-PNL-UDMR, deputatul USR Silviu Dehelean argumentează de ce votarea Laurei Vicol în funcția de președinte al Comisiei reprezintă o lipsă de respect pentru sutele de mii de români care au înghețat în stradă pentru a protesta față de masacrarea legilor Justiției de către Liviu Dragnea și acoliții săi.

Laura Vicol a primit răsplata pentru că a fost avocata unei mafii care a capturat statul român. Laura Vicol, reprezentanta Alinei Bica, fostă procuroare DIICOT inculpată pentru corupție, a clanului Cămătarilor cu conexiuni în zona PSD, a lui Daniel Dragomir, SRI-istul care a angajat firmă israeliană de securitate pentru a o urmări și intimida pe Laura Codruța Kovesi, prietena Elenei Băsescu și a Olguței Vasilescu. Ea a fost votată de PSD, PNL și UDMR ca președintă a Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, cea care ar trebui să repare legile justiției multilate deja de Liviu Dragnea. Sunt curios cum se simt colegii mei de Comisie juridică de la PNL, pentru că au susținut acest nou președinte al Comisiei juridice. Avocata celei mai sulfuroase zone dintre politică și criminalitate este cea care va face legi pentru justiție în România. Pentru cine credeți că va argumenta din noua poziție? Mulțumim Iohannis, mulțumim PNL”, declară deputatul USR Silviu Dehelean.

Anterior înlocuirii deputatului USR Mihai Badea cu Laura Vicol la șefia Comisiei juridice, Silviu Dehelean a făcut un apel către deputații PNL să se opună nominalizării acesteia.

Din păcate, la fel cum l-a readus în Guvern pe semnatarul OUG 13, Sorin Grindeanu, coaliția hoției a decis să dea conducerea Comisiei juridică pe mâna celei care milita pentru desființarea DNA și pentru întărirea Secției speciale.