Anca Dragu susține candidatura avocatului Alexandru Dimitriu la Primăria Sectorului 5: Este omul de care Sectorul 5 are nevoie

Anca Dragu susține candidatura avocatului Alexandru Dimitriu la Primăria Sectorului 5: Este omul de care Sectorul 5 are nevoie

Senatoarea USR Anca Dragu, fostă președintă a Senatului României, i-a îndemnat pe cetățeni să-l voteze pe avocatul Alexandru Dimitriu la Primăria Sectorului 5 și să contribuie astfel la schimbarea în bine a lucrurilor.

„Alexandru Dimitriu este omul de care Sectorul 5 are nevoie. Spun asta ca senator de București, dar și ca om care s-a născut, a crescut și a lucrat în Sectorul 5. Știu care sunt nevoile acestui sector, sunt foarte multe nevoie în educație, de exemplu, sunt școli care au nevoie de atenția primarului, atenție reală, nu atenție bazată pe manevre politice,” a transmis Anca Dragu, la evenimentul de lansare a candidaturii lui Alexandru Dimitriu.

Senatoarea USR a mai afirmat că Alexandru Dimitriu este un profesionist, un om cu experiență în administrația publică centrală și locală, exprimându-și aprecierea pentru activitatea acestuia în perioada în care a fost secretar de stat în Ministerul Justiției.

„A deținut o funcție foarte importantă în statul român la Ministerul Justiției și a făcut față acestei funcții cu succes. Alexandru Dimitriu este unul dintre cei mai buni secretari de stat pe care i-a avut USR”, a concluzionat Anca Dragu.