Oana Țoiu susține candidatura avocatului Alexandru Dimitriu la Primăria Sectorului 5

Oana Țoiu susține candidatura avocatului Alexandru Dimitriu la Primăria Sectorului 5

Deputata USR Oana Țoiu i-a îndemnat pe cetățenii Sectorului 5 să-l voteze pe avocatul Alexandru Dimitriu la primăria acestui sector și să contribuie astfel la schimbarea în bine a lucrurilor.

„De ce am încredere în Alexandru Dimitriu ca primar al Sectorului 5? Pentru că lucrăm de 5 ani împreună. Pentru că de peste 10 ani stă în Sectorul 5 împreună cu familia lui și depinde și el de calitatea grădinițelor și a școlilor din sector. Pentru că are o carieră de avocat în care a lucrat cu mediul de afaceri și știe cum să atragă investitori în sector, astfel încât angajatorul să fie aproape de cartierele în care stau oamenii. Pentru că a reușit să lucreze cu funcționarii din administrația publică și asta s-a dovedit și în investițiile record pe care le-a făcut în Ministerul Justiției pentru instanțe, dar știe și să urmărească cum se fură banul public din administrația publică. Și știm asta pentru că a pornit împreună cu echipa din Sectorul 5 multiple procese în care a recuperat pentru cetățeni milioane întregi care altfel erau irosite în licitații ilegale,” a transmis deputata USR, la evenimentul de lansare a candidaturii lui Alexandru Dimitriu.

Oana Țoiu a mai afirmat că, în ciuda dezamăgirilor provocate de foștii primari ai sectorului, locuitorii trebuie să participe la alegeri și să-l voteze pe Alexandru Dimitriu, pentru a înlătura astfel de la conducerea sectorului clanul de politicieni de rit vechi și a face posibilă construcția unui viitor mai bun pentru copiii lor.

„Știu că este greu pentru bucureșteni să-și hrănească din nou speranța la vot. De ce să-l credeți pe Alexandru Dimitriu că va face un parc în București, când atâția ani nu a fost făcut niciun parc? Pentru că celălalt primar USR, Radu Mihaiu, a respectat deja această promisiune când a făcut parcul din Sticlăriei. Puteți să credeți că Alexandru Dimitriu își va respecta promisiunile nu doar pentru că a făcut asta întreaga lui carieră, ci pentru că ne aveți pe noi, aici, gaj, alături de el, ca o echipă mare,” a mai declarat Oana Țoiu.