Ministrul Boloș, chemat în Parlament pentru a prezenta stadiul implementării PNRR

Ministrul Boloș, chemat în Parlament pentru a prezenta stadiul implementării PNRR

La solicitarea USR, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, este chemat la Comisia pentru Afaceri Europene pentru a prezenta stadiul implementării PNRR și a programelor din fonduri europene.

În numele USR, l-am chemat pe ministrul Boloș la Parlament, în Comisia pentru Afaceri Europene, pentru a discuta deschis despre PNRR, în care subiecte importante sunt reforma pensiilor și legile educației. Avem nevoie de un dialog constant pentru a ne asigura că implementarea PNRR va decurge bine!”, declară deputatul USR Iulian Bulai, membru în Comisia pentru Afaceri Europene din Camera Deputaților.

Vrem ca ministrul Boloș să prezinte stadiul implementării PNRR și a programelor din fonduri europene, iar suplimentar i-am solicitat și o situație privind programele de sprijin pentru mediul de afaceri. PNRR poate fi revoluția economică a României. Un rol important îl are și Măsura 4.1.1, prin care se acordă ajutoare de stat de până la 1 milion de euro microîntreprinderilor și IMM-urilor. Este foarte important să avem evaluări periodice, minuțioase, a stadiului tuturor acestor proiecte”, precizează deputatul USR Viorel Băltărețu.

Are România vreo șansă să primească anul acesta vreun leu prin PNRR? La această întrebare și multe altele trebuie să răspundă ministrul Boloș, în condițiile în care sunt tot mai multe semne că actualul guvern nu are capacitatea să atragă fonduri din cele peste 8 miliarde de euro aferente anului 2023.