USR a sesizat CNA pe tema propagandei putiniste promovate de televiziunea fugarului Sebastian Ghiță

USR a sesizat CNA pe tema propagandei putiniste promovate de televiziunea fugarului Sebastian Ghiță

USR a sesizat Consiliul Național al Audiovizualului ca urmare a emisiunii de marți seara difuzate de televiziunea fugarului Sebastian Ghiță, în care publicul român a fost expus timp de aproape o oră la idei putiniste antidemocratice și destabilizatoare,. Totodată, USR cere Guvernului Ciucă să asume public poziția României față de democrația din Republica Moldova și atacurile la adresa ei.

La televiziunea fugarului Sebastian Ghiță, plătită din bani publici de către PSD și PNL, popaganda rusă a fost difuzată în prime-time. Înfrățirea PSD-PNL și AUR merge mai departe. Tot mai multe instituții publice din România abdică și pentru că cetățenii nu mai pun presiune pe ele. În dimineața aceasta, am depus o sesizare la CNA”, declară deputatul USR Alin Apostol.

Trompeta regimului Putin în Republica Moldova, Marina Tauber, a primit aseară o platformă de propagare a ideilor putiniste antidemocratice și destabilizatoare, în prime-time, la o televiziune din România. Nu o dezbatere, ci un monolog propagandist. Aștept de la CNA să sancționeze cu rapiditate și exemplar acest derapaj”, precizează deputatul USR Iulian Bulai, președintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă.

USR cere Guvernului PSD-PNL să asume public poziția României față de democrația din Republica Moldova și atacurile la adresa ei. Cu un război la graniță și Putin la porțile Europei, indolența tradițională a Statului român trebuie să înceteze.

România mai mult ca niciodată ar trebui să fie alături de Republica Moldova.