Cătălin Drulă, în județul Buzău: Patronul lui George Simion este Marcel Ciolacu

Cătălin Drulă, președintele USR, a declarat, joi, în cadrul unei vizite în județul Buzău, că Marcel Ciolacu este patronul din spatele lui George Simion și AUR, care funcționează ca o anexă extremistă a PSD și lansează în spațiul public teme false, pentru a abate atenția de la adevăratele probleme ale României.

„Dacă își închipuie cineva că George Simion e de capul lui, se înșală. Patronul lui George Simion este Marcel Ciolacu. Ciolacu și PSD au creat acest monstru, Frankenstein, pe care l-au scăpat de sub control. Ei îl hrănesc, ei le pun teme false pe masă și le dau o platformă. Speră să repete scenariul Vadim-Iliescu din anul 2000. Pentru că, în comparație cu orice alt candidat în afară de Georgică Simion, Marcel Ciolacu arată prost. Asta este teama PSD, că nici de data asta nu vor lua președinția României. Și nu o vor lua nici cu această schemă de laborator”, a declarat președintele USR.

Liderul opoziției a atras atenția că multe dintre temele AUR care au provocat mare scandal în spațiul public în ultimul timp au dispărut apoi cu totul de pe agenda publică, nefiind altceva decât o perdea de fum menită să acopere faptul că românii o duc din ce în ce mai greu.

„Mai zice cineva ceva despre canalul Bâstroe de care ne spunea Sorin Grindeanu? A mai auzit cineva ceva de nu știu ce făină de greieri de care era preocupat Marcel Ciolacu acum câteva săptămâni? În timp ce domnul Ciolacu e preocupat de făină de greieri, de scandaluri cu gloanțe, cu Simion și alte petarde, românii o duc din ce în ce mai greu. PSD-ul a adus austeritatea în România. Au tras toți banii care existau, au crescut taxe și impozite, au băgat mâna în buzunarul românilor și au făcut praf bugetul statului. Gaură de 20 de miliarde de lei. De fapt, am estimat că ajunge la 30 de miliarde de lei”, a mai afirmat președintele USR.