Ruxandra Cibu Deaconu, desemnată candidată USR la Primăria Sibiu

Ruxandra Cibu Deaconu, desemnată candidată USR la Primăria Sibiu

USR și-a desemnat candidatul la funcția de primar al orașului Sibiu, pentru alegerile locale din 2024. Ruxandra Cibu Deaconu, candidata desemnată, este consilier județean, aleasă în 2020, și președinta filialei județene a USR Sibiu.

Ruxandra Cibu Deaconu a intrat în politică în urma protestelor #Rezist din 2017, cele mai mari proteste de stradă din istoria Sibiului, și a decis să candideze la Primăria Sibiu după ce a văzut cum funcționează lucrurile în Consiliul Județean.

„Am văzut, în Consiliul Județean Sibiu, cum marile partide își împart județul ca pe o pradă, dirijează puterea și banii de la unul la altul, fără să le pese de oamenii simpli. Asta se întâmplă în fiecare instituție din România controlată de PSD și PNL”, a spus candidata USR la Primăria Sibiu.

Ruxandra Cibu Deaconu a absolvit în 2001 Academia de Studii Economice din București și a lucrat, până în prezent, în mai multe companii de top din România.

Lucrează, de aproape 20 de ani, în compania Oracle, în cadrul căreia a ocupat funcții de manager de proiect și manager regional pentru Europa de Est, fiind responsabilă, printre altele, de stabilirea relațiilor de cooperare cu partenerii Oracle din estul Europei, Marea Britanie, Irlanda și Africa de Sud.