Cătălin Drulă: Tinerii vor face o diferență la alegerile din 2024

Cătălin Drulă: Tinerii vor face o diferență la alegerile din 2024

Un număr record de tineri vor vota pentru prima dată la alegerile din 2024 și vor face diferența, a declarat președintele USR Cătălin Drulă într-o conferință de presă la Bistrița.

„Tinerii sunt cei care au cel mai mult viitor în față și văd și ei că acest viitor e confiscat de PSD și PNL. Țara este ținută pe loc. Când ai un astfel de regim toxic care conduce țara, este normal să mergi la vot. Cred că tinerii vor face o diferență anul acesta. De asemenea, va face o diferență și votul diasporei, care este invitată de Rareș Bogdan să pună ștampila pe trandafiri. A ferecat așa bine ușile pentru pesediști, dar îi invită pe cetățeni să pună ștampila pe trandafiri la alegerile europarlamentare. Românii nu vor face asta”, a spus Drulă.

În 2024, aproximativ 630.000 de tineri vor avea dreptul să voteze pentru prima dată, conform datelor furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă. Este cel mai mare număr din ultimii 30 de ani.

Președintele USR Cătălin Drulă a făcut apel la tineri să se mobilizeze și să iasă la vot dacă vor să curețe România de corupție.

„Dreapta Unită este în creștere, în timp ce coaliția coruptă PSD-PNL se prăbușește. Lui Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă le este frică că vor pierde puterea și vom curăța România de hoție și corupția lor. Lupta noastră este pentru o Românie modernă și cinstită și putem câștiga alegerile anul acesta! O Românie modernă este posibilă prin muncă cinstită și curaj”, a conchis Cătălin Drulă.