Cătălin Drulă: PNL folosește din nou sondaje mincinoase ca să câștige Primăria Constanța

Cătălin Drulă: PNL folosește din nou sondaje mincinoase ca să câștige Primăria Constanța

Cătălin Drulă, președintele USR, a acuzat astăzi PNL, la Constanța, că încearcă să recâștige primăria cu sondaje mincinoase care manipulează opinia publică, așa cum s-a întâmplat și în 2020.

Președintele USR le-a transmis constănțenilor că Stelian Ion, candidatul alianței Dreapta Unită la Primăria Constanța, este singurul care poate schimba în bine orașul.

„În 2020 s-au făcut manipulări odioase cu sondaje fabricate în laboratoare. În Constanța se dădeau 10 procente în plus celor de la PNL – așa se întâmplă și acum. Toate cercetările sociologice ne arată însă că e o luptă în care fiecare vot contează. Lupta e foarte clară: între hoție și modernizare. Oamenii din Constanța își doresc schimbarea, s-au săturat de construcții ilegale pe plajă, de primari care merg la pușcărie, de lucrări proaste făcute la tot pasul, de praf și delăsare”, a declarat Cătălin Drulă.

Constănțenii au de ales între modernizare și stagnarea adusă de administrația PNL-PSD, care ține captiv orașul prin rețelele sale mafiote, a atras atenția Stelian Ion, candidatul alianței Dreapta Unită la Primăria Constanța.

„E foarte important să nu vă lăsați mințiți. Sondajele din 2020 au fost dovedite mincinoase în momentul în care oamenii au venit la urne. Acele sondaje mincinoase i-au păcălit pe unii oameni și așa a ajuns Chițac primar. Ne aflăm din nou la o răscruce, avem de ales pe ce drum o luăm: drumul modernizării, ca să dăm o șansă unei noi generații să își crească copiii în acest oraș sau rămânem în starea actuală de stagnare, din cauza rețelelor mafiote care țin orașul pe loc. E important să avem grijă de orașul nostru și să îl facem să redevină ce a fost. Nu e momentul ezitărilor, e momentul acțiunii”, a conchis Stelian Ion.