Beniamin Todosiu

Beniamin Todosiu

Deputat de Alba

Beniamin Todosiu, deputat de Alba, a absolvit Facultatea de Medicină Dentară, la Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș și-a deschis propria afacere la doar 28 de ani.

În Parlament, propune măsuri pentru sprijinirea antreprenoriatului și simplificarea procedurilor pentru accesarea fondurilor guvernamentale și europene. Un alt domeniu de interes este mediul. Vrea să pună bazele unui program național pentru stoparea poluării apelor, mai ales pentru salvarea și protejarea celor care sunt afectate în urma fostelor exploatații miniere.

De asemenea, își propune să arate că politica se poate face și altfel. Și că oamenii productivi în mediul privat pot fi la fel de productivi și pentru cetățeni, în calitate de oameni politici, fiindcă totul ține de voință, precum și de un sistem de valori de la care nu trebuie să faci rabat.

Beniamin Todosiu a intrat în politică în 2016, după ce a văzut rezultatele alegerilor locale din București. Acela a fost momentul când a realizat că lucrurile nu se vor schimba în jurul nostru dacă oamenii cinstiți și competenți continuă să stea pe margine.

Sari la conținut