Camelia Bertea

Camelia Bertea

Primar Orașul Victoria, județul Brașov

Camelia Bertea s-a născut și a crescut în orașul Victoria. A candidat cu promisiunea față de comunitate că va face din oraș un loc din care tinerii să nu mai plece, că va crea oportunități să dezvolte afaceri profitabile acasă, iar vârstnicii să aibă un trai demn alături de copiii lor întorși acasă.

Obiectivele Cameliei sunt pe termen scurt, mediu și lung. Pe termen scurt, și-a propus dezvoltarea unei platforme media de promovare a turismului, culturii și potențialului sportiv din zonă. Dar și înființarea unui punct de informare turistică, organizarea de tabere școlare tematice. Pentru dezvoltarea turistică, Camelia va iniția dezbateri publice și de specialitate la nivel local și județean la care vor participa și cetățenii cu propuneri. 

Pe termen mediu, va propune măsuri prin care să sprijine sportul în rândul cetățenilor, prin gratuitate pentru copii și pensionari, și construirea unui centru specializat de recreere pentru seniori. Iar pe termen lung, și-a propus dezvoltarea unui centru de agrement în zona Heleșteu și dezvoltarea infrastructurii turistice a orașului prin construcția unui bazin de înot.

 

Declarația de avere și interese: http://www.primariavictoria.ro/primaria/primar_detaliu/24 

Urmărește activitatea Cameliei aici: https://www.facebook.com/BerteaCameliaUSR

Sari la conținut