Daniel Neamțu

Daniel Neamțu

Primar Brănești, județul Dâmbovița

Daniel Neamțu, primarul comunei Brănești, are 45 de ani, este fost sportiv și antreprenor. Planul său pentru dezvoltarea comunei Brănești, locul natal, include inventarierea bunurilor comune și punerea lor în valoare, extinderea și repararea infrastructurii și digitalizarea administrației locale, pentru ca cetățenii să nu mai piardă timpul stând la cozi și făcând drumuri la Primărie.

Fiecare leu cheltuit de către Primărie trebuie să fie la vedere, așa că Daniel Neamțu se va asigura că toate contractele vor fi publicate pe site-ul primăriei, pe o platformă de transparență bugetară ușor de înțeles. Când vine vorba despre taxe și impozite, Daniel Neamțu și administrația locală vor căuta soluții pentru micșorarea lor și menținerea la cel mai scăzut nivel permis de lege.

Unele vor fi eliminate, altele vor fi transformate în muncă în folosul comunității pentru cei care nu le pot achita. Pentru plata impozitelor, cetățenii vor avea la dispoziție o platformă online, un real ajutor pentru cei plecați în străinătate.

Primarul Daniel Neamțu își propune cu prioritate: reabilitarea infrastructurii școlare, dotarea școlii și grădiniței cu mobilier și tehnologie, amenajarea unor terenuri de sport moderne, măsuri pentru ca elevii să fie în siguranță, în școală și în afara ei, toleranță zero pentru infracționalitate și vandalism și, cel mai important, implicarea tinerilor în activități extracurriculare și în viața comunității.

Daniel Neamțu își dorește ca brăneștenii să se poată trata la Brănești, aproape de casă sau chiar acasă. În acest sens, va sprijini clinica privată din comună și nucleul de medici ce-și desfășoară activitatea aici, se va asigura că cetățenii sunt informați și ajutați să-și protejeze sănătatea.

Urmărește activitatea lui Daniel aici: facebook.com/daniel.neamtu.313

Sari la conținut