Ion Nechita

Ion Nechita

Primar Tazlău, județul Neamț

Ion Nechita are 42 de ani, este căsătorit și tată a doi copii. De profesie inginer silvic, Ion Nechita este pasionat de protectia mediului, energia regenerabilă și conceptele inteligente de eficientizare a construcțiilor și economisire a energiei. În 2011, a absolvit un master în Științe administrative, iar în 2015 a obținut licența în Drept la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Până în primăvara anului trecut, Ion a lucrat vreme de 9 ani pentru o casă de avocatură din Roma, Italia.

În 2019, s-a întors acasă definitiv, cu gândul de a trăi și de a-și crește copiii într-un loc curat și frumos, dar la care să contribuie și el. În calitate de primar al comunei Tazlău, a depus deja proiecte de finanțare pentru asfaltarea unor drumuri, pentru construirea unei săli de sport și pentru achiziția de tablete, laptopuri și table interactive pentru elevii din comună. 

De asemenea, a dispus o serie de măsuri și investiții privind selectarea deșeurilor pe teritoriul comunei, a început documentația pentru proiectul de reamenajare a centrului civic și a asigurat fonduri pentru un curs opțional în domeniul programării informatice pentru 50 de copii.

 

Urmărește activitatea lui Ion aici: https://www.facebook.com/Ion-Nechita-472647282857233

Sari la conținut