Ionel Andrișan

Ionel Andrișan

Primar Horodnic de Jos, județul Suceava

Consecvent, perseverent, eficient și bine organizat, Ionel s-a implicat în politică fiind convins că este nevoie de oameni tineri care să renunțe la confortul personal și să aibă inițiativă, să pună umărul la dezvoltarea comunității lor.

A intrat în competiția electorală dornic să aducă o schimbare reală în comuna în care s-a născut și în care trăiește, mâhnit că localitatea sa a rămas în urmă în comparație cu localitățile din jur.

Ca primar, își propune să continue să rămână în contact cu cetățenii, să meargă la ușile gospodarilor pentru a afla problemele care-i preocupă, considerând că este nevoie de o comunitate închegată și ca deciziile să fie luate împreună cu oamenii. „Ar trebui să ne gospodărim comuna ca și cum ne-am gospodări casa”, crede Ionel.

Ca priorități, pe lângă infrastructura de apă și canalizare și asfaltarea drumurilor, are educația. „Trebuie să ne susținem oamenii valoroși și să găsim orice modalitate să-i motivăm pe elevi, pentru ca ei să se simtă apreciați”, spune primarul USR PLUS. 

Printre obiectivele lui Ionel și ale echipei sale:

– Racordarea gospodăriilor la rețeaua de utilități

– Extinderea sistemelor de iluminat public

– Colectarea eficientă a deșeurilor

– Încurajarea performanței școlare și crearea unui mediu modern, creativ și competitiv pentru desfășurarea activităților școlare și preșcolare; crearea de spații de joacă pentru copii

– Cadastrarea tuturor terenurilor și digitalizarea Registrului Agricol

– Sprijinirea agricultorilor prin oferirea de asistență privind acordarea subvențiilor și fondurilor europene, stimularea economiei de produse locale

– Eficientizarea comunicării între Primărie și comunitate.

Urmărește activitatea lui Ionel aici: https://www.facebook.com/Ionel-Andri%C8%99an-100236645100485

Sari la conținut