Răzvan-Adrian Butuza

Răzvan-Adrian Butuza

Primar Panticeu, județul Cluj

Răzvan-Adrian Butuza este primarul comunei Panticeu, localitate pe ulițele căreia a copilărit. A absolvit Școala din Panticeu, apoi Liceul Economic „Iulian Pop” din Cluj-Napoca. Ulterior, a studiat Dreptul la Facultatea „Bogdan Vodă” din Cluj-Napoca.

S-a retras în satul său natal și a decis să-și asume dezvoltarea comunei Panticeu, deoarece își dorește prosperitate, confort și stabilitate pentru locuitorii acesteia, își dorește instituții publice aflate în slujba lor, și tineri care se întorc acasă, la Panticeu.

Măsurile pe care Răzvan le va implementa în mandatul său vizează mai multe domenii esențiale pentru bunăstarea locuitorilor comunei:

  • Administrație publică: decizii transparente, program de audiențe, personal administrativ în slujba cetățeanului;
  • Servicii comunitare: finalizarea lucrărilor și punerea în funcțiune a instalațiilor de apă și canalizare din localitatea Cubleșu Someșan, extinderea la nivelul întregii comune, extinderea serviciului de preluare a deșeurilor menajere, sprijinirea tinerilor fermieri, angajarea unei persoane specializate în obținerea fondurilor europene;
  • Protecția mediului: igienizarea cursurilor de apă din comună;
  • Sănătate: acordarea de facilități pentru o bună funcționare a cabinetului medical uman;
  • Educație: asigurarea cheltuielilor materiale pentru o bună funcționare a școlii; reabilitarea școlii și grădiniței;
  • Economie locală: stimularea investițiilor în zonă, crearea locurilor de muncă;
  • Cultură și agrement: amenajarea căminelor culturale și a Casei de Cultură din comună; amenajarea unui loc de joacă pentru copii; punerea în funcțiune a vestiarului de la terenul de fotbal;
  • Infrastructură rutieră: reabilitarea și modernizarea drumurilor din comună, pietruirea și asfaltarea ulițelor din localitățile comunei; pietruirea drumurilor de acces la cimitire.

Urmărește activitatea lui Răzvan aici: facebook.com/butuza.razvanadrian

Sari la conținut