Timotei Păcurar

Timotei Păcurar

Primar Micăsasa, județul Sibiu

Timotei Păcurar este sportiv profesionist și președinte în comisia de ciclocros în cadrul Federației Române de Ciclism. Face parte din echipa MTB NoMad Merida CST și, până acum, la 30 de ani, este deja de șase ori campion al României. S-a născut și a crescut în Micăsasa. 

A pus bazele proiectului Micasasa Connect și a coordonat proiecte sportive, culturale, sociale și de infrastructură în comuna noastră. A învățat din proiectele pe care le-a realizat cât de multe se pot face dacă există interes, implicare și eficiență. Absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Timotei păstrează contactul cu domeniul de care s-a legat după ani de studiu prin intermediul proiectului revistei Cyclocross Nation.

Spune că lipsa de interes și profesionalism a administrațiilor anterioare l-au determinat să candideze pentru funcția de primar. Și-a propus să facă din locul natal o comună în care să-și facă plăcere să trăiești iar administrația condusă de performanță, eficiență și viziune.

Unul dintre proiectele începute de Timotei, încă din primele zile de mandat, a fost repararea rețelei de apă, datorită rezolvării acestui lucru acum locuitorii din comuna au apă curentă cinci zile pe săptămână, față de o zi cum aveau înainte. 

Printre prioritățile pentru Timotei se află modernizarea străzilor din toată comuna, finalizarea proiectului de apă și canalizare, transparentizarea administrației locale și accesarea de fonduri europene pentru dotarea școlii,  reabilitare, construirea unei săli de sport. De asemenea, lucrează și la programul de cadastru general pentru intabularea terenurilor.

Urmărește activitatea lui Timotei aici: https://www.facebook.com/tymo3

Sari la conținut