Vasile Cărare

Vasile Cărare

Primar Orașul Milișăuți, județul Suceava

Vasile Cărare are 44 de ani, are o licență în Inginerie electronică și telecomunicații și o carieră în mediul privat de 20 de ani. A intrat în politică hotărât să schimbe viața comunității sale, să arate că se poate și altfel, că se poate un alt tip de politică în România, în interesul omului de rând și protejând interesul major, național.

A candidat la Primărie convins fiind că, la 30 de ani de la Revoluție, mult prea puține lucruri bune s-au întâmplat cu adevărat pentru oameni și că nimic nu se va schimba dacă oamenii profesioniști, integri și cu bune intenții nu se implică.

Ca primar, își propune să remedieze în primul rând ce a lipsit în activitatea de până acum a administrației locale: transparență în luarea deciziilor și în cheltuirea banului public, decizii exclusiv în beneficiul cetățenilor și cu respectarea acestora.

Pe lângă rezolvarea problemelor deja tradiționale, cum ar fi lipsa infrastructurii de canalizare, gaz și drumuri, Vasile Cărare are ca prioritate sprijinirea producătorilor locali și promovarea produselor specifice zonei, în paralel cu încurajarea locuitorilor care vor să-și deschidă noi afaceri, inclusiv prin oferirea de consultanță pentru antreprenori.

Urmărește activitatea lui Vasile aici: https://www.facebook.com/vasile.carare.5

Sari la conținut