Raul Urdă

Raul Urdă

Primar Orașul Întorsura Buzăului, Covasna

Raul Urdă are 46 de ani și în 27 septembrie 2020 a fost ales primar al orașului Întorsura Buzăului. Raul a absolvit Liceul Economic și Administrativ din Călimănești, Școala Postliceală de Contabilitate și Facultatea de Științe Economice din București. De la 24 de ani a devenit „tatăl” câtorva zeci de copii care au crescut în cadrul Casei Familiale din Întorsura Buzăului.

S-a implicat în politică pentru că Întorsura Buzăului este un oraș cu un uriaș potențial de dezvoltare, căruia nu-i lipsesc nici resursele și nici oamenii pentru a se dezvolta, dar a rămas blocat în timp din cauza lipsei de viziune și voință politică. 

Experiența managerială dobândită în cei 20 de ani în care și-a administrat propria companie și contactul permanent cu oamenii sunt două dintre atuurile care îl fac un bun gospodar și un manager cu viziune, atuuri pe care le va folosi în dezvoltarea orașului. 

În mai puțin de două luni de mandat, Raul Urda, primarul din Întorsura Buzăului, județul Covasna, a pus deja la dispoziția cetățenilor toate tipurile de formulare, cereri, sesizări pe site-ul primăriei, iar cetățenii pot verifica tot online stadiul solicitării depuse. Transparența este unul dintre pilonii administrației conduse de Raul Urdă, iar eforturile lor nu se vor opri aici.  

 

Urmărește activitatea lui Bogdan și a primăriei aici: http://www.intorsura.info/

Sari la conținut