Marius Andrei Miftode

Deputat de Brașov

Andrei Miftode este deputat de Brașov în urma alegerilor de pe 6 decembrie 2020. În Parlament, militează pentru echitate în educație, reformarea sistemului de învățământ, valorificarea potențialului uman, combaterea sărăciei și reforme instituționale. Este membru al Comisiei pentru învățământ a Camerei Deputaților, al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a OSCE și președinte al grupului de prietenie cu Republica Estonia.

Andrei este unul dintre membrii fondatori ai USR Brașov, fiind 3 ani consecutiv vicepreședinte al filialei județene. În prezent este deputat și membru în Biroul Filialei Locale Brașov.

Andrei Miftode este economist, absolvent al Academiei de Studii Economice București. A fost implicat civic vreme 12 ani, în mai multe ONG-uri. Are 17 ani de experiență profesională în companii din domeniul IT. Spectrul larg de experiențe profesionale și sociale i-a oferit contextul prin care sa înțeleagă multe dintre problemele cu care se confruntă societatea și totodată, să întrevadă soluții pentru schimbările necesare.

Sari la conținut