Pollyanna-Hanellore Hangan

Pollyanna-Hanellore Hangan

Deputat de Hunedoara

Pollyanna Hangan este deputat de Hunedoara, antreprenor în domeniul asigurărilor și mamă a doi copii. Are studii în domeniul medical, domeniu în care a și lucrat câțiva ani, apoi a intrat în mediul privat, ca director adjunct în cadrul unei companii de asigurări, iar astăzi are propria firmă.

A intrat în politică după OUG 13 și, în acești ani, s-a implicat în rezolvarea problemelor orașului și ale județului natal. În Parlament, își propune măsuri prin care să contribuie la dezvoltarea județului Hunedoara, un județ tot mai depopulat și văduvit de investiții, deși potențialul său este extrem de ridicat.

Măsurile legislative vor fi orientate către domeniul turismului, astfel încât să încurajeze atât micii antreprenori, cât și marii investitori, și măsuri care să contribuie la promovarea și dezvoltarea acestui sector. Educația este un alt domeniu de interes în viitorul mandat, Pollyanna va propune măsuri prin care să fie redusă inechitatea dintre elevii din mediul rural și mediul urban în privința accesului la educație de calitate.

Sari la conținut