Alianța Dreapta Unită a lansat campania de strângere de semnături pentru alegerile din 9 iunie

Alianța Dreapta Unită a lansat campania de strângere de semnături pentru alegerile din 9 iunie

Alianța Dreapta Unită a lansat astăzi strângerea de semnături pentru alegerile europarlamentare și locale din 9 iunie.

Startul a fost dat la fântâna de la Piața Universității, în prezența președinților Cătălin Drulă, Eugen Tomac și Ludovic Orban, a candidaților Dreptei Unite la europarlamentare și a candidaților la primăriile din București, inclusiv Nicușor Dan, candidatul susținut de alianța de dreapta pentru Primăria Capitalei. Peste 500 de susținători s-au adunat la eveniment.

Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei, va continua să lupte pentru o Românie fără corupție, fără abuzuri și fără frică.

Este un moment critic pentru democrația românească. O putere abuzivă PSD-PNL încearcă să blocheze dreptul Opoziției de a candida și de a se asocia în alegeri libere.

Decizia de astăzi a BEC, de a respinge înscrierea protocolului alianței Dreapta Unită, este un atac direct la adresa democrației din România. Gestul denotă frica PSD și PNL de factura unei guvernări dezastruoase.

Detalii despre cele 12 priorități și despre candidații Dreptei Unite pentru Parlamentul European: https://dreaptaunita.eu/.