Gabriela Firea intră în jocurile lui Putin de la Chișinău

Gabriela Firea intră în jocurile lui Putin de la Chișinău

Primarul capitalei, Gabriela Firea, l-a invitat pe Ivan Ceban, primarul socialist și pro-rus al Chișinăului, să efectueze o vizită de lucru la București, la doar câteva zile după ce primarul Chișinăului a făcut prima sa vizită oficială în Moscova.

Gabriela Firea se pregateste să-l întâmpine la București pe unul dintre liderii socialiștilor de la Chișinău, cei care cu 4 ani în urmă rupeau ostentativ în Parlament harta României.

După ce a girat regimul oligarhului Vlad Plahotniuc ani în șir, PSD stabilește contacte și se asociază cu partidul putinist din Republica Moldova.

”Nu am văzut același entuziasm din partea PSD că ar vrea să se întâlnească cu forțele pro-europene din Republica Moldova atunci când se aflau la guvernare sau când au câștigat primăria Chișinăului. O fac acum, în schimb, când socialiștii pro-ruși și anti-europeni ai lui Igor Dodon sunt la butoane. E o nouă etapă din politica iresponsabilă și cel puțin dubioasă pe care PSD continuă să o facă în planul relațiilor României cu partenerii noștri!”, a declarat Radu Mihail, senator USR și Vice-președintele Comisiei pentru Politică Externă.

Îi solicităm, de urgență, primarului capitalei României să se delimiteze de politica anti-europeană pe care membrii socialiștilor lui Igor Dodon și al Zinaidei Greceanîi o practică.”

Sursa informației: https://tinyurl.com/tyuw4f7