Cătălin Drulă, la Câmpulung: PNL să nu mai hărțuiască primarii USR, dintr-o răzbunare politică meschină

Cătălin Drulă, la Câmpulung: PNL să nu mai hărțuiască primarii USR, dintr-o răzbunare politică meschină

Cătălin Drulă a cerut PNL astăzi, la Câmpulung, să nu mai hărțuiască primarii USR și să nu mai blocheze proiectele Elenei Lasconi, cum s-a întâmplat în cazul lucrărilor la Bulevardul Pardon, pentru că astfel fac rău comunității.

„Modul în care prefectul PNL a blocat lucrările la bulevardul Pardon e ceva de noaptea minții. O lucrare realizată în proporție de 80-90% blocată de un prefect abuziv. Vreau să fac un apel la domnia sa, la șefii lui politici, la Alina Gorghiu, fostă colegă cu mine în circumscripția Timiș, pe care o reprezint din 2016. Doamna senator Gorghiu, opriți această nebunie! Nu se poate să faceți rău unei comunități întregi dintr-o răzbunare politică stupidă și meschină. O instanță s-a pronunțat, a spus că este legală această lucrare și ea se poate finaliza probabil în două luni de la reluarea lucrărilor”, a declarat președintele USR, care a precizat că primarii USR sunt hărțuiți peste tot în țară.

Tribunalul Argeș i-a dat dreptate Elenei Lasconi în acest caz, în primă instanță, însă prefectul PNL va contesta decizia. Blocajele artificiale create de PNL la Câmpulung nu aduc nicio contribuție reală la dezvoltarea lucrurilor și fac rău comunității locale.

„E o manevră de tip mafiot. Așa făcea mafia, mafia îți strica ceva, după care spunea: vii cu noi și îți reparăm ceea ce am stricat. Ce a făcut PNL aici e o manevră de tip mafiot. Acești peneliști din Câmpulung nu fac absolut nimic, doar fac rău câmpulungenilor”, a afirmat Elena Lasconi, primarul USR din Câmpulung.

Cătălin Drulă i-a promis Elenei Lasconi sprijin pentru proiectele importante pe care vrea să le implementeze în viitor, ca și pentru rezolvarea situației legate de deșeurile periculoase de pe platforma ARO din Câmpulung.