Cătălin Drulă, întâlnire la Strasbourg cu comisarul european pentru Justiție

Cătălin Drulă, întâlnire la Strasbourg cu comisarul european pentru Justiție

Președintele USR, Cătălin Drulă, a avut astăzi o întâlnire importantă cu Didier Reynders, comisarul european pentru Justiție. În cadrul acestei întâlniri, cei doi oficiali au abordat subiecte precum statul de drept din România, starea actuală a democrației și provocările anului electoral 2024.

Cătălin Drulă a declarat: „Am avut astăzi o întâlnire foarte bună cu Didier Reynders. Am discutat pe larg despre statul de drept din România, starea actuală a democrației noastre și provocările anului electoral 2024. Este esențial să înțelegem că anul 2024 va fi un moment decisiv în lupta împotriva forțelor antidemocratice, atât în România, cât și în Europa.”

În cadrul discuțiilor, Cătălin Drulă a exprimat preocupările USR legate de tendințele antidemocratice care se manifestă din ce în ce mai des în politica românească. „Am prezentat îngrijorările noastre cu privire la unele tendințe antidemocratice ce se manifestă din ce în ce mai des, inclusiv în politica românească, și am dezbătut modalități de contracarare a acestora”, a concluzionat Drulă.