Cătălin Drulă: Iohannis, patronul mafiei, protejează de la Palatul Cotroceni un personaj toxic, acuzat de fapte foarte grave

Cătălin Drulă, președintele USR, îl acuză pe președintele Iohannis că se comportă exact ca un patron al mafiei atunci când își permite, de la înălțimea funcției pe care o are în stat, să ia public apărarea unui șef de CJ de la PNL acuzat de furt din banul public.

Klaus Iohannis se comportă exact ca patronul mafiei și, acum, poate se înțelege mai bine acea sintagmă pe care am folosit-o la adresa lui Iohannis. Știm foarte bine că Iulian Dumitrescu, acest personaj toxic al politicii românești, a fost și continuă să fie protejat de la Cotroceni. Cel puțin de la Cotroceni. Iulian Dumitrescu ar trebui demis imediat din toate funcțiile pe care le deține, acuzațiile sunt extrem de grave: șpagă, furt din banul public. Știm foarte bine și istoria acestui personaj, să ne amintim de operațiunea «Albanezu», documentată foarte bine de presa de investigație”, declară Cătălin Drulă.

Președintele USR a subliniat și o altă dovadă a hoției guvernării PSD-PNL și, în special, a corupției care macină PNL după două mandate ale lui Klaus Iohannis.

Miercuri a expirat termenul în care se puteau cere bani europeni pentru BMW-urile lui Bode. Toată lumea poate ghici răspunsul la întrebarea: «a cerut Predoiu bani europeni la rambursare pentru acestea»? Din informațiile noastre, nu. Motivul este simplu: ca să acopere această afacere murdară a lui Lucian Bode, care duce către prietenul lui, Klaus Iohannis. Adică, nu au cerut bani europeni pentru ca acest proiect să nu ajungă de competența Parchetului European condus de Laura Codruța Kovesi”, afirmă Cătălin Drulă.

Zi de zi, disperarea oamenilor din PSD și PNL devine tot mai mare: vor să se agațe de putere, cu orice preț și prin orice mijloace, doar pentru a putea fura din banul public.

Alternativa reală la risipa și hoția PSD-PNL, alternativa pentru o Românie modernă, este Dreapta Unită.