„Avem de toate!” Oferta PSD-PNL pentru Capitală este o jignire pentru bucureșteni

„Avem de toate!” Oferta PSD-PNL pentru Capitală este o jignire pentru bucureșteni

Marile partide PSD și PNL nu au fost în stare să găsească un membru de partid care să îl concureze pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei și se bazează din nou pe un medic salvator. Medicul Cătălin Cîrstoiu este cel mai nepotrivit om să candideze pentru funcția de primar general al Capitalei. În tragedia de la Colectiv a ales să mintă public că „Avem de toate!” ca să îl protejeze pe ministrul PSD Nicolae Bănicioiu, când știa prea bine ce lipsuri sunt în spital și cum din pricina asta mor oameni.

Cătălin Cîrstoiu nu are nicio realizare de management care să-l prezinte drept un om potrivit să se ocupe de mafia imobiliară din București, de schimbarea conductelor din subteran, de protejarea spațiilor verzi, de rezolvarea problemelor de trafic. Nicușor Dan a scos Bucureștiul din faliment, a rezolvat mare parte dintre problemele legate de termie, a îmbunătățit substanțial transportul în comun, a oprit construcțiile haotice și merită un nou mandat.

„Două mari partide, PSD și PNL, nu au avut un candidat. Au alergat pe stradă ca să găsească un candidat pentru Capitală. Au comasat alegerile într-un gest fără precedent, nu au avut curaj să trimită proiectul în Parlament, au dat Ordonanță de Urgență cu nici trei luni înainte de alegeri. Au modificat regulile jocului și își bat joc de o țară întreagă. PSD roșu și PNL galben vor răspunde pe 9 iunie”, afirmă Vlad Voiculescu, președintele USR București.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, și președintele PNL, Nicolae Ciucă, nu au fost în stare să prezinte un plan concret pentru București, dar au dezinformat cu bună știință opinia publică. Cei doi lideri l-au acuzat de circ pe actualul primar Nicușor Dan în condițiile în care de luni de zile PSD și PNL se ceartă pe candidați la televizor. Nicușor Dan este primarul care a plătit toate datoriile făcute de Gabriela Firea și a adus primăria Capitalei la un rating mai bun decât al guvernului condus de PSD-PNL.

La primăriile de sector, PSD și PNL nu au fost în stare să stabilească până la această oră toți candidații.

Candidații Dreapta Unită reprezintă singura alternativă reală pentru bucureștenii care s-au săturat de combinații și furt din bani publici. Primarii USR Clotilde Armand și Radu Mihaiu au demonstrat în ultimii patru ani ce înseamnă o administrație locală corectă care investește în școli, spitale, spații verzi.