Cristina Prună

Cristina Prună

Deputat de București

Comisia pentru industrii si servicii
Comisia pentru afaceri europene
[email protected]

Cristina Prună, deputat de București la al doilea mandat, este economist de profesie, iar, anterior intrării în politică, a studiat și lucrat în mai multe țări vest-europene, atât în sectorul privat, cât și în instituții europene.

În primul mandat de deputat, a fost membru în Comisia pentru industrii și servicii și în Comisia pentru afaceri europene. Pe parcursul mandatului de parlamentar, a co-inițiat și promovat proiecte pentru debirocratizarea și ușurarea vieții mediului de afaceri, iar trei dintre acestea au și devenit legi. Printre altele, a reușit eliminarea restricțiilor pentru înființarea unei firme și a costurilor inutile impuse de stat micilor antreprenori.

Cristina este vocea USR în ceea ce privește promovarea unor proiecte mari care țin de reindustrializare și securitatea energetică a României. A coordonat Programul de Guvernare al USR pe zona de energie și a contribuit la programul pe economie.

De asemenea, a co-inițiat proiecte de lege de desființare, respectiv supraimpozitare a pensiilor speciale și oferirea de alternative, prin pilonul 3, pentru cei care au munci grele sau privative, pentru ca pensia lor să fie una pe măsură atunci când ies din viața activă.

Cristina Prună – Declarație de avere 2017

Cristina Prună – Declarație de avere 2018

Cristina Prună – Declarație de avere 2019

Cristina Prună – Declarație de avere 2020

Cristina Prună – Declarație de avere 2021

Cristina Prună – Declarație de avere 2022

Sari la conținut