Elena Lasconi

Primar Mun. Câmpulung Muscel

Elena Lasconi s-a născut în Hațeg, într-o familie de oameni simpli. De profesie economist, Elena Lasconi și-a construit cariera în domeniul jurnalismului: a lucrat aproape 25 de ani la PRO TV ca reporter, realizator și moderator TV, producător, corespondent de război, prezentator, trainer, dar și sales manager (2004-2005).

Consideră că jurnalismul este o meserie binecuvântată pentru că în decursul timpului, prin știrile și reportajele sale, a reușit să schimbe vieți.

În toți acești ani, Elena Lasconi a avut mii de interacțiuni cu administrații locale din toată țara și a ajuns să cunoască îndeaproape vulnerabilitățile și problemele țării. Astfel și-a dat seama că numai competența, onestitatea și munca în echipă pot schimba modul în care s-a făcut administrație locală până acum și exact asta își propune să facă în următorii patru ani pentru Câmpulung Muscel.

CV – https://www.primariacampulung.ro/index2.php?continut=sub&id=71

Declarație de avere și interese – https://www.primariacampulung.ro/fisiere/file/Declaratii%20de%20avere%202020/CL%20NOU/Lasconi%20Elena%20Valerica.pdf

Urmărește activitatea Elenei aici: https://www.facebook.com/elena.lasconi.alege.campulung.muscel

Sari la conținut