Marius Stanciu

Marius Stanciu

Primar Drăgăneștiul de Vede, județul Teleorman

Marius Stanciu are 37 de ani, este antreprenor în construcții edilitare și a câștigat mandatul în fața celui mai longeviv primar din Teleorman, care era în funcție de 24 de ani.

A candidat la primărie pentru că Drăgăneștiul de Vede a rămas mult în urmă, fără acces la utilitățile elementare, cu proiecte care figurează doar pe panourile din fața Primăriei.

Consideră că este nevoie de energia tinerei generații pentru reconstruirea unei comune așa cum își doresc și cum merită locuitorii acesteia.

Planul lui Marius Stanciu este de a reconstrui comuna, începând cu lucrurile de bază: alimentarea cu apă, infrastructura rutieră, canalizarea și, cel mai important, să asigure siguranța copiilor, în condițiile în care acoperișul școlii este din plăci de azbociment și trebuie aplicate, de urgență, soluții tehnice noi, care nu periclitează sănătatea acestora.

Deși aflat în apropierea municipiului Roșiori, Drăgăneștiul de Vede pare încremenit în timp după șase mandate ale fostului primar, iar Marius Stanciu va aduce acel suflu nou atât de necesar în administrația locală pentru reclădirea comunei.

Urmărește activitatea primăriei aici: primariadraganestidevede.ro

Sari la conținut