Radu Panait

Radu Panait

Deputat de Satu Mare

Radu Panait, deputat de Satu Mare, are 35 de ani și este antreprenor. A absolvit Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Lucrează în domeniul IT din 2008, de când a terminat facultatea, iar, odată cu împlinirea profesională și financiară, a început să investească activ pe piețele de capital din SUA și România.

A intrat în politică după tragedia din clubul Colectiv, protestele din 2017 și campania „Fără penali în funcții publice”. Atunci a realizat că generația din care face parte are o gândire sănătoasă, iar politica poate să fie un for decizional care lucrează doar în slujba cetățeanului dacă fiecare dintre noi alege să se implice.

În Parlament, este membru în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci.Susține măsuri de sprijin pentru antreprenori, ONG-uri, și digitalizarea instituțiilor publice. Pe lângă acestea, Radu Panait are în plan măsuri pentru accesul la educație al copiilor cu cerințe educaționale speciale (CES), prin alocarea unor locuri dedicate în universități și înființarea de centre de zi pentru tineri și adulți.

Sari la conținut