Silvia Dinică

Silvia Dinică

Senator de București

În ultimii patru ani, Silvia Dinică a avut o activitate intensă ca senator USR, atât ca secretar al Comisiei economice, industrii și servicii, cât și ca membru în Comisia pentru comunicații și tehnologia informației şi în Comisia pentru transporturi și infrastructură. În plus, în perioada ianuarie 2019 – februarie 2020, Silvia Dinică a îndeplinit și funcția de secretar al Biroului Permanent al Senatului.

În Parlament, Silvia Dinică a luat de 180 de ori cuvântul în cadrul ședințelor de plen și a semnat 167 de inițiative legislative, concentrându-se, cu precădere, pe zona eradicării sărăciei și a facilitării accesului la educație pentru copiii din medii defavorizate.

Silvia Dinică este licențiată în matematică, Facultatea de Informatică și Matematică, Universitatea București, și doctor în Matematică Aplicată, Universitatea de Stat din Colorado, SUA. Mai mult, Silvia deține un Master în Managementul Riscului, acordat de Academia de Studii Economice și vorbește fluent engleză, franceză și spaniolă.

Silvia Dinică este căsătorită și are doi copii.

Silvia Dinica – Declarație de avere 2019

Sari la conținut