Membrii USR, în ziua învestirii noului guvern: Ciolacu, lasă combinațiile penale și taie pensiile speciale!

Membrii USR, în ziua învestirii noului guvern: Ciolacu, lasă combinațiile penale și taie pensiile speciale!


Reprezentanții USR au afișat astăzi bannere și pancarte în fața mai multor prefecturi din țară, în semn de protest față de învestirea noului Guvernul Ciolacu.

La București, în fața Guvernului, în Alexandria, Botoșani, Buzău, Cluj, Constanța, Craiova, Focșani, Giurgiu, Pitești, Ploiești, Sibiu, Târgoviște și Tulcea, membrii USR i-au transmis noului premier PSD să elimine pensiile speciale și să implementeze cât mai rapid reformele din PNRR.

Mandatul premierului Ciucă a fost dezastruos, iar fostul guvern lasă în urmă cele mai mari prețuri din ultimii 20 de ani, o dublare a prețurilor la alimente, o dublare a ratelor la bănci și o gaură în buget de 30 de miliarde de lei.PNRR, cea mai mare oportunitate de dezvoltare a țării, este în aer.

Membrii USR atrag atenția că nu se va schimba nimic prin venirea lui Marcel Ciolacu în funcția de premier, deoarece acesta a fost la vârful puterii și în ultimul an și jumătate și a avut o contribuție esențială la eșecul actualei guvernări.

Premierul PSD nu va face altceva decât să ducă mai departe scumpirile, privilegiile pentru speciali, ca și stagnarea și blocarea reformelor. Din aceste motive, românii trăiesc astăzi mai rău, economia este în pericol, pensiile speciale sunt încă în plată. Ciolacu nu este o schimbare, este o continuare a eșecului.

Poze din fiecare județ găsiți aici:
https://drive.google.com/drive/u/1/folders/12_Dq1i3AxyrUJPdst3Lm_fE4Mgee879N