USR a adus în Parlament roata dezastrelor, cu ocazia votului pentru noul guvern PSD-PNL condus de Ciolacu

USR a adus în Parlament roata dezastrelor, cu ocazia votului pentru noul guvern PSD-PNL condus de Ciolacu

Cu ocazia votului pentru guvernul Marcel Ciolacu, parlamentarii USR au adus, joi, în Parlament o roată a dezastrelor produse în ultima perioadă de PSD și PNL la guvernare.

Indiferent cum se rotesc PSD și PNL în ministere, românii se confruntă tot cu scumpiri, facturi majorate, dobânzi uriașe, în timp ce clientela de partid se bucură de pensii speciale, funcții publice plătite cu mii de euro pe lună, contracte pe blat.

”Coaliția dezastrelor s-a constituit, ziceau ei, pentru a rezolva crizele majore și pentru a face reforme consistente. N-au făcut nicio reforma reală, ratând tot ce se putea rata, n-au rezolvat nicio criză, ba au mai reușit să provoace greve în mai multe sectoare de activitate. (…) Pe plan politic, cele întâmplate recent sunt dovada că PNL poate guverna doar alături de PSD cu care împărtășesc foamea eternă de bani și funcții”, a declarat deputatul USR Cristian Seidler.

USR nu va vota guvernul condus de Marcel Ciolacu, cel care nu și-a gasit un loc de muncă vreo 10 ani după ce a absolvit în mod dubios o facultate începută oricum cam târziu. USR a propus reforme reale în toate domeniile critice, dar proiectele noastre sunt ținute la sertar.

https://www.facebook.com/USRUniuneaSalvatiRomania/videos/951349682619692