Dreapta Unită a lansat candidații pentru Primăria Craiova și Consiliul Județean Dolj

Dreapta Unită a lansat candidații pentru Primăria Craiova și Consiliul Județean Dolj

Liderul opoziției, Cătălin Drulă, prezent la eveniment, a afirmat: „Mergem la victorie. Suntem aici să transmitem un mesaj de speranță – România are o alternativă reală. Se ridică un val în toată România, un val care va începe cu alegerile europarlamentare și locale și se va termina cu un președinte și cu un guvern de dreapta”.

Cătălin Drulă a criticat haosul economic în care România a fost aruncată de PSD-PNL: „Ultimii doi ani au adus cea mai mare inflație și cele mai mari scumpiri, au adus taxe pentru antreprenori și împrumuturi de 1 miliard de lei în fiecare zi lucrătoare. PSD-PNL înseamnă stagnare, iar cel mai bun exemplu este Spitalul Regional de la Craiova. În 2016, în mandatul lui Vlad Voiculescu, a fost aleasă locația pentru spital, iar acum a ajuns să fie cel mai întârziat proiect”.

„Dreapta Unită înseamnă respect pentru mediul privat, înseamnă să nu crești taxele oamenilor și să investești în infrastructură. Înseamnă oameni care să intre în biroul de primar sau în cel de președinte al Consiliului Județean, cum vor face Emilia Neagu și Cezar Drăgoescu, gândindu-se la dezvoltare, nu la afaceri mafiote cu clanul Olguța”, a mai declarat Cătălin Drulă, președintele USR.

Emilia Neagu (USR) este candidata Dreptei Unite la Primăria Craiova. Emilia are 48 de ani și a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea din Craiova. A început să lucreze din timpul facultății și de peste 20 de ani este antreprenoare în domeniul imobiliar. Emilia a fost extrem de activă în viața civică a orașului în ultimii patru ani și a cerut insistent transparență în cheltuirea banilor publici. Ca primar, Emilia își propune să atragă mai multe investiții în cartierele Craiovei, să construiască spații verzi și de socializare mai aproape de craioveni, să le asigure cetățenilor siguranță sporită și curățenie de la periferie până în centru, să scadă taxele locale și să gestioneze corect bugetul municipiului.

Cezar Drăgoescu (USR) este candidatul Dreptei Unite la președinția Consiliului Județean Dolj. Cezar a lucrat 18 ani în domeniul bancar și comerț exterior, apoi a făcut pasul în antreprenoriat. Pentru Consiliul Județean, Cezar are un plan bine pus la punct, care prevede, în primul rând, scoaterea județului la lumină prin introducerea utilităților – apă, lumină, canalizare – în absolut toate localitățile. Cezar Drăgoescu propune și susținerea producătorilor locali și direcționarea prioritară a investițiilor locale în agricultură.