Dreapta Unită a lansat candidaturile la Primăria Slatina și președinția CJ Olt

Dreapta Unită a lansat candidaturile la Primăria Slatina și președinția CJ Olt

Județul Olt este un județ sărăcit de ani de zile de conduceri politice corupte și incompetente și pe 9 iunie, anul acesta, situația se poate schimba.


Cătălin Drulă, președintele USR, a lansat un atac la adresa lui Paul Stănescu, secretarul general al PSD care controlează județul Olt prin interpuși: „Oltul a trimis prea mulți bandiți în Parlamentul României – fie că vorbim de Vâlcov, Iordache, Chesnoiu, fie de Paul Stănescu și familia sa. Lupta din județ este împotriva mafiei lui Paul Stănescu, care prosperă în regimul Ciolacu mai mult ca niciodată. Au transformat până și stuful în pășune pentru a face bani”, a declarat Cătălin Drulă.

„Paule, se strânge lațul. Propunem oameni cinstiți în locul celor a căror unică preocupare a fost cum să-și crească conturile și să consolideze rețelele de interese”, a continuat acesta. „Pe 9 iunie, Elena Iotu la Primăria Slatina și Emanuel Doagă la Consiliul Județean Olt pot opri imperiul mafiot construit de Paul Stănescu”, a conchis Cătălin Drulă.

Dreapta Unită propune la alegerile locale candidați comuni, oameni onești, competenți, care au făcut școala la timp și care și-au construit cariere serioase înainte de a intra în politică.

Elena Iotu (USR) este candidatul Dreapta Unită pentru Primăria Slatina. Elena este antreprenor, cu studii în drept, științe economice și un master în Administrație Publică Europeană. Are 44 de ani, este mama a două fete și un antreprenor de succes în Slatina, cu numeroase inițiative civice la nivelul orașului. Elena s-a implicat activ în numeroase proiecte de caritate pentru copiii defavorizați și este membru fondator al platformelor civice UNIȚI și Proactiv Interactiv Creativ. Elena candidează la Primărie pentru că vrea să modernizeze Slatina. Proiectul ei de suflet este construirea unui spital de pediatrie în municipiu. În prezent, părinții trebuie să meargă în alte orașe ca să își trateze copiii bolnavi.

Emanuel Doagă (Forța Dreptei) este candidatul Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Olt. Emanuel are 51 de ani și este tatăl a doi copii. Este licențiat în Drept, are master în Economie și Afaceri Europene. Din 1997 lucrează în administrația publică. A fost consilier parlamentar și consilier local.

Dreapta Unită propune candidați comuni la alegerile locale, oameni care pot moderniza România.