Dreapta Unită a câștigat Bucureștiul, Nicușor Dan rămâne primarul Capitalei

Dreapta Unită a câștigat Bucureștiul, Nicușor Dan rămâne primarul Capitalei

Liderii Dreapta Unită l-au felicitat pe Nicușor Dan, într-o conferință de presă comună, pentru noul mandat de primar general al Capitalei obținut astăzi la urne, cu susținerea Dreapta Unită. Alianța formată din USR, PMP și Forța Dreptei va susține în continuare toate proiectele primarului Nicușor Dan benefice și corecte pentru bucureșteni.

Mulțumesc bucureștenilor, sunt copleșit de încrederea pe care mi-au oferit-o! Politicienii nu câștigă alegeri, ci comunitățile, iar bucureștenii au arătat că sunt o comunitate. Mulțumesc USR, PMP, Forța Dreptei, Alianței Dreapta Unită, care m-au susținut și pe sprijinul cărora mă bazez în continuare în viitorul Consiliu General”, precizează Nicușor Dan, primarul general al Bucureștiului.

Cătălin Drulă, președintele USR, l-a felicitat pe Nicușor Dan pentru recâștigarea Bucureștiului și a arătat că modelul de dezvoltare impus de acesta în Capitală, după mai multe mandate dezastruoase ale primarilor PSD, este modelul practicat de primarii USR în orașele pe care le-au administrat în ultimii patru ani.

După victoria din 2020 consolidăm acest parcurs modern al Bucureștiului și, din toate informațiile pe care le avem, Bucureștiul a fost câștigat de Dreapta Unită la vot politic. Modelul de dezvoltare al lui Nicușor Dan în București, asemenea celui impus de Dominic Fritz la Timișoara, presupune neclintire în lupta cu interesele obscure, cu mafiile, un model de dezvoltare, de construcție de echipe și modernizare a orașelor”, declară Cătălin Drulă, președintele USR.

Nicușor Dan a reușit ceea ce merită bucureștenii: să salveze de pesedism Capitala. Acest proces trebuie dus mai departe în toată țara și noi, Alianța Dreapta Unită, vom urma exemplul de la București și vom încerca să-i convingem pe români că, dacă la București se poate, în mod sigur se poate peste tot”, afirmă Eugen Tomac, președintele PMP.

Bucureștiul, capitala României, este în continuare pe mâini bune, condus de un primar general care nu este prizonierul clanurilor, al mafiei imobiliare și al intereselor obscure care vin din zona celor cărora le place să conducă din umbră liderii politici și instituțiile publice. Este un exemplu prin care bucureștenii au arătat clar că nu se lasă seduși de propaganda mincinoasă, de fabricile de venin și de otravă care au aruncat, zi de zi, minciuni și calomnii împotriva oamenilor cinstiți și corecți”, declară Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei.