Dan Barna: „PNL putea alege reformele, onoarea și viitorul. A ales stagnarea, dezonoarea și trecutul. A ales PSD”

Dan Barna: „PNL putea alege reformele, onoarea și viitorul. A ales stagnarea, dezonoarea și trecutul. A ales PSD”

În contextul deciziei PNL de a negocia oficial cu PSD pentru formarea unui nou guvern, vicepreședintele USR Dan Barna a declarat că PNL a ales stagnarea în locul reformelor și că USR rămâne singura alternativă democratică reală și reformistă.

„PNL putea alege reformele, onoarea și viitorul. A ales stagnarea, dezonoarea și trecutul. A ales PSD. O decizie păcătoasă care nu va face o Românie mai bună. Singura alternativă democratică reală și reformistă la puterea care se constituie începând din această seară este USR”, a declarat vicepreședintele USR.

Direcția de modernizare începută de USR va fi stopată. PNL și PSD au decis să-și păstreze privilegiile, să-și apere baronii și clientela de partid, au dovedit că au pierdut contactul cu România reală.

România avea o șansă la dezvoltare, șansa de a atrage 29 de miliarde de euro din PNRR, de a elimina pensiile speciale și a profesionaliza companiile statului, de a construi spitale și autostrăzi. În schimb, PNL a ales jaful din bani publici, alături de PSD.

Să ne imaginăm ce va însemna justiția în mâinile PSD, partidul care a dat OUG 13 și a eliberat infractorii din închisoare.

Să ne imaginăm ce vor însemna companiile statului în mâinile PSD, partidul care l-a promovat pe Dănuț Andrușcă la Economie.

Lupta USR merge mai departe. Am rezistat împotriva PSD, rezistăm și împotriva alianței toxice dintre PNL și PSD. Vino și tu alături de noi: https://www.usrplus.ro/cum_poti_ajuta