Senatorul USR Ștefan Pălărie: PSD și PNL îi păcălesc pe români cu reformele

Senatorul USR Ștefan Pălărie: PSD și PNL îi păcălesc pe români cu reformele

Senatorul USR Ștefan Pălărie acuză PSD și PNL că-i păcălesc pe români atunci când susțin că vor reforma în Educație, dar și atunci când spun că vor eliminarea pensiilor speciale.

USR consideră că Legile Educației adoptate astăzi în Camera Deputaților arată eșecul proiectului prezidențial “România Educată” de a reforma și moderniza învățământul românesc.

Ștefan Pălărie: ”Astăzi, la Camera Deputaților, au fost votate modificările la Legile Educației propuse de Ligia Deca. Dezbaterile au fost organizate de așa manieră încât partidele de la guvernare au mimat, încă o dată, democrația. Legile lui Deca nu rezolvă nici problema abandonului școlar, nici a garantării salariilor profesorilor, nici a siguranței în școală, toate amendamentele USR fiind respinse.”

Într-o zi în care Ministrul Educației, Ligia Deca, a păcălit românii cu modernizarea sistemului de învățământ, Ministrul Muncii, Marius Budăi, a păcălit românii cu privire la reformarea sistemului de pensii și eliminarea pensiilor speciale.

Ștefan Pălărie: ”PSD a introdus pensiile speciale, inclusiv pensiile primarilor, ținute acolo la sertar, să fie reintroduse când o să fie nevoie. Domnul Budăi nu ne-a spus când o să pună capăt acestei discriminări între români și românii speciali, precum domnul Ciucă, prim-ministrul care ia și salariu de prim ministru, și pensie de militar și în viitor pensie de parlamentar. Suntem cu toții într-o piesă proastă, pusă în scenă, la Parlament, de PSD și PNL”.

VIDEO. Declarații de presă Ștefan Pălărie – https://www.youtube.com/live/nOhYR0UjKuY?feature=share