Ionuț Moșteanu: Ciolacu nu i-a spus și șefului CJ Argeș de planul de „reducere” a numărului de posturi la stat?

Ionuț Moșteanu: Ciolacu nu i-a spus și șefului CJ Argeș de planul de „reducere” a numărului de posturi la stat?

Ionuț Moșteanu, deputat USR de Argeș și liderul grupului USR din Camera Deputaților, îi solicită premierului PSD Marcel Ciolacu să comunice și colegilor din teritoriu planul său de „reducere” a numărului de posturi la stat. Nu de alta, dar Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și președintele CJ Argeș, tocmai a impus creșterea numărului de posturi din CJ Argeș cu 27,5%. Consilierii USR au votat „împotrivă”.

Într-o ședință extraordinară a Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă și pesediștii săi au votat mărirea organigramei instituției cu 55 de posturi. Domnule Ciolacu, poate dați un telefon și colegilor pe care îi aveți în funcții în teritoriu, că pare că nu citesc știrile și nu sunt la curent cu planul dumneavoastră de ”reducere” a posturilor din aparatul de stat. Sau una ziceți la televizor și alta faceți în teritoriu? De la FAPTE la VORBE, cum vă place dumneavoastră”, declară Ionuț Moșteanu.

Ca urmare a votului de astăzi, CJ Argeș ajunge să aibă 255 de posturi. Practic, dintr-un foc a fost crescut numărul de posturi cu 27,5%, fără nicio justificare.

Majorarea vine în flagrantă contradicție cu discursurile premierului PSD despre austeritate, reducerea cheltuielilor și eliminarea a 200.000 de posturi din aparatul bugetar.