Marcel Ciolacu refuză din nou să vină la Ora Prim-ministrului, la chemarea USR

Marcel Ciolacu refuză din nou să vină la Ora Prim-ministrului, la chemarea USR

Liderul senatorilor USR, Radu Mihail, îl acuză pe Marcel Ciolacu că refuză să vină la Ora Prim-ministrului să dea explicații cu privire la situația catastrofală a finanțelor publice și a găurilor din buget.

Conform hotărârii Biroului Permanent al Senatului de săptămâna trecută, Marcel Ciolacu ar fi trebuit să fie azi prezent la Ora Prim-Ministrului, dar aceasta nu a fost trecută în program.

Deși la preluarea mandatului de prim-ministru a declarat că va veni în Parlament ori de câte ori va fi chemat, acum vedem că Marcel Ciolacu refuză sistematic să dea curs acestor invitații.

Radu Mihail: „Atitudinea domnului Ciolacu este aceea a unui dictator dintr-o țară bananieră, unde conducătorul decide ce se întâmplă cu banul public, fără să dea socoteală. Este șocant să vezi un fost președinte al Camerei Deputaților cum împarte banii statului conform intereselor camarilei sale de partid sau a intereselor sale electorale. Ciolacu trebuie să vină la Senat să spună românilor ce se întâmplă cu bugetul țării, de ce cresc taxele și de ce ei trebuie să plătească pentru incompetența Guvernului PSD-PNL”.